TAITEILIJA

Taiteilija, kuvittaja ja muotoilija

”Olen Anna, alun perin Tuusulasta kotoisin, mutta nykyään Järvenpäässä asustava taiteilija, muotoilija, yrittäjä ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen mielelläni monien eri projekteiden ja materiaalien parissa, tämän vuoksi olenkin ajautunut tekemään taiteen lisäksi, kuvitustöitä ja tuotteita. Erityisen rakkaita materiaaleja tekniikoita minulle ovat akryylimaalaus, lasi- ja keramiikkataide, sekä akvarellimaalaus. 

Pyöritän HIILIT-merkkiä, mikä pohjautuu kuvituksiini. Kaikki tuotteet valmistetaan lähellä ja vastuullisesti.  Tuotteet löydät osoitteesta hiilit.fi

Valmistuin vuonna 2015 Taiteen maisteriksi Muotoilun laitoksen Product and Spatial Design -koulutusohjelmasta Aalto-yliopiston Taiteiden- ja suunnittelun korkeakoulusta.  Pohjalla minulla oli lasi- ja keramiikkataiteen kandidaatinopinnot. Kuvittajana ja taiteilija haluan luoda tunnelmia ja kuvallistaa sanottavia asioita. Mielestäni luovassa työskentelyssä on ensisijaisen tärkeää säilyttää leikki, rentous ja hauskuus, joiden avulla töihin on mahdollista tuoda syvempiä sisältöjä. Tuotesuunnittelijana haluan yhdistää käytännöllisyyttä, kauneutta ja käsityötä”

-Anna Hiilinen 

Löydät minut myös ornamon sivuilta:

https://www.finnishdesigners.fi/portfolio/anna.hiilinen